vrijdag 21 mei 2010

Een grote bemoediging!

Heb je dat nou ook wel eens dat je een bepaalde taak uitvoert, omdat jij daar nou eenmaal verantwoordelijk voor bent, maar dat je je soms afvraagt waar het voor nodig is? Dat heb ik met de website van de kerk hier in Rovereto. Heel veel organisaties hebben niet eens een website, want op een of andere manier vinden ze het persoonlijke contact hier prettiger dan het digitale, en dus vind je overal altijd alleen telefoonnummers.

Maar goed, die website dus, houd ik wekelijks bij, omdat dat nou eenmaal mijn taak is. Afgelopen zondag hadden we hier in Rovereto de maandelijkse kerkdienst. Allemaal prima verlopen, mooie dienst gehad en terwijl we na de dienst staan na te praten, komt er een man binnen van achter in de 40 schat ik zo. Hij had op DE WEBSITE gezien dat er een dienst zou zijn, maar was wat aan de late kant. Even staan praten daar en afgelopen dinsdag is hij ook op de Bijbelstudie geweest! Wat een enorme bemoediging!

Zo blijkt maar weer, dat we ook trouw moeten zijn in de kleine dingen (zoals bijvoorbeeld het bijhouden van die website), ook als we het nu zelf misschien niet altijd inzien. Als God ons vraagt bepaalde dingen te doen, zal het op een of andere manier ook vrucht op gaan brengen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten